Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Fotbalový klub -TJ Dvůr Králové veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá Fotbalový klub -TJ Dvůr Králové s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

Tisknout


Kalendář akcí

Říjen 2017
Po Út St Čt So Ne
           
  • DK ''A'' - FK Čáslav, 16.00 pod Hankovým domem
1
2 3 4 5 6
  • DK ''B'' - TJ Slavoj Skřivany, 10.30 pod Hankovým domem
7
  • DK U19 - Předměřice, 10.15 v Bílé Třemešné
8
9 10 11 12 13 14
  • DK ''A'' - FK Kratonohy, 15.30 pod Hankovým domem
15
16 17 18 19 20
  • DK U19 - Borohrádek, 10.15 pod Hankovým domem
21
  • DK ''B'' - TJ Sokol Železnice, 15.30 pod Hankovým domem
22
23 24 25 26 27
  • DK U19 - Vamberk, 12.15 v Bílé Třemešné
28
  • DK ''A'' - FK Čechie Vykáň, 14.30 pod Hankovým domem
29
30 31          

« Září 2017 Listopad 2017 »


Dvůr je náš a my jsme s ním


FV Plast
Sponzor
TJ Dvůr Králové

© 2017, Fotbalový klub -TJ Dvůr Králové – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing