Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Fotbalový klub -TJ Dvůr Králové veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá Fotbalový klub -TJ Dvůr Králové s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

Tisknout


Kalendář akcí

Září 2018
Po Út St Čt So Ne
         
  • Mladší přípravka A turnaj pod Hankovým domem od 9.00
  • Mladší žáci turnaj ve Rtyni od 10.00, odjezd 8.45
  • Hostinné - DK U19 od 14.30, odjezd 13.15
  • FK Dolní Kalná - DK muži B od 17.00, odjezd 15.45
1
  • Mladší přípravka B turnaj ve Vítězné od 9.00, odjezd 8.15
  • DK U15 - Nová Paka/Stará Paka od 9.30 pod Hankovým domem
  • Starší přípravka turnaj v Lánově od 10.00, odjezd 8.30
  • DK muži A - FK Turnov od 17.00 pod Hankovým domem
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

« Srpen 2018 Říjen 2018 »


Dvůr je náš a my jsme s ním


FV Plast
Sponzor
TJ Dvůr Králové

© 2018, Fotbalový klub -TJ Dvůr Králové – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing